سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

حمله اوباش به زوج کوهنورد یزدی | مردان غریبه همسرم را زخمی کردند

  • کد خبر: ۷۴۸۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
حمله اوباش به زوج کوهنورد یزدی | مردان غریبه همسرم را زخمی کردند
روز گذشته (یکشنبه ۲۷ تیرماه) اراذل و اوباش به زوج یزدی در کوه حمله ور شده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

شهرآرانیوز - دست‌های همسرش خونی شده است و مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، خود این کوهنوردان معتقد هستند اراذل و اوباش به آنها حمله کرده‌اند است اما سرپرست هیات کوهنوردان استان می‌گوید: افرادی که به کوهنوردان حمله کرده‌اند، افراد زمین‌خوار و آبخوار بودند که نسبت به تصرف اراضی طبیعی و ملی و همچنین آب چشمه‌ی این منطقه کوهستان اقدام کرده‎اند.

من همان آدمی هستم که امروز مورد خشونت قرار گرفته‌ام؛ این‌ها، حرف‌های مردی است که به همراه همسرش روز گذشته در حین کوهنوردی، مورد ضرب و شتم تعدادی از اراذل و اوباش قرار گرفته‌اند و از این موضوع و ناامنی گلایه‌مند هستند.

 

ضرب و شتم زن و مرد یزدی در کوه

این خانواده که نخواستند نامی از آن‌ها برده شود، می‌گویند: روز گذشته در حالی که در عرصه طبیعی شیرکوه مشغول کوهنوردی بودیم، مورد حمله تعدادی از اراذل و اوباش قرار گرفتیم، به طوری که با سلاح سرد به من و همسرم حمله و ما را زخمی کردند.

وی اضافه می‌کند: ظاهراً این افراد از سلامت روانی در آن لحظه برخوردار نبودند و با حالتی غیرطبیعی و با استفاده از الفاظ رکیک به ما حمله کردند.

این خانواده که امروز نگران امنیت‌شان هستند، خاطرنشان می‌کنند: موضوع را به پلیس گزارش داده‌ایم و منتظر پیگیر قانونی هستیم، از طرفی نگران دیگر کوهنوردان و طبیعت‌گردانی هستیم که با وجود چنین اتفاقاتی دیگر امنیت ندارند.

«مرتضی جعفری» سرپرست انجمن کوهنوردان استان یزد می‌گوید: افرادی که به کوهنوردان حمله کرده‌اند، افراد زمین‌خوار و آبخوار بودند که نسبت به تصرف اراضی طبیعی و ملی و همچنین آب چشمه منطقه کوهستانی بادمستان فراشاه اقدام کرده‎اند و با وجود این که از قبل اطلاع داده‌ایم که بررسی و رسیدگی به این موضوع به خاطر بروکراسی اداری، به تعویق افتاده است.

وی با اشاره به این که این حادثه در دستور پیگیری متولیان قضایی و دستگاه‌های امنیتی استان قرار گرفته است، تصریح می‌کند: این اتفاق که قبلا نیز منجر به آزردگی کوهنوردان دیگری در محدوده پناهگاه حیات وحش شیرکوه شده، علاوه بر بروز این قبیل مشکلات و تهدید حیات‌وحش محدوده، طبیعت منطقه را نیز متاثر خواهد کرد چرا که آب چشمه‌ای که باید صرف درختان و حیات وحش و جذب قنوات پایین دست می‌شده، نیز تحت تصرف قرار گرفته است.

این مسئول خاطرنشان می‌کند: این افراد، منطقه را برای خود امن می‌کنند و اجازه نمی‌دهند امنیت برای دیگران برقرار باشد، پس علاوه بر کوهنوردان، گردشگران منطقه نیز در این محدوده امنیت ندارند و ضمانتی برای سلامتشان نیز موجود نیست لذا تسریع پیگیری این مقوله را خواستاریم، هرچند که وضعیت کلی امنیت در مناطق طبیعی شناخته شده در استان قابل قبول است.

جعفری در پایان اظهار می‌کند: چنین مسائلی، محدود هستند و باید برای ثبات امنیت در منطقه نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->