جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارگ اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

حمله اوباش به زوج کوهنورد یزدی | مردان غریبه همسرم را زخمی کردند

  • کد خبر: ۷۴۸۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
حمله اوباش به زوج کوهنورد یزدی | مردان غریبه همسرم را زخمی کردند
روز گذشته (یکشنبه ۲۷ تیرماه) اراذل و اوباش به زوج یزدی در کوه حمله ور شده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

شهرآرانیوز - دست‌های همسرش خونی شده است و مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، خود این کوهنوردان معتقد هستند اراذل و اوباش به آنها حمله کرده‌اند است اما سرپرست هیات کوهنوردان استان می‌گوید: افرادی که به کوهنوردان حمله کرده‌اند، افراد زمین‌خوار و آبخوار بودند که نسبت به تصرف اراضی طبیعی و ملی و همچنین آب چشمه‌ی این منطقه کوهستان اقدام کرده‎اند.

من همان آدمی هستم که امروز مورد خشونت قرار گرفته‌ام؛ این‌ها، حرف‌های مردی است که به همراه همسرش روز گذشته در حین کوهنوردی، مورد ضرب و شتم تعدادی از اراذل و اوباش قرار گرفته‌اند و از این موضوع و ناامنی گلایه‌مند هستند.

 

ضرب و شتم زن و مرد یزدی در کوه

این خانواده که نخواستند نامی از آن‌ها برده شود، می‌گویند: روز گذشته در حالی که در عرصه طبیعی شیرکوه مشغول کوهنوردی بودیم، مورد حمله تعدادی از اراذل و اوباش قرار گرفتیم، به طوری که با سلاح سرد به من و همسرم حمله و ما را زخمی کردند.

وی اضافه می‌کند: ظاهراً این افراد از سلامت روانی در آن لحظه برخوردار نبودند و با حالتی غیرطبیعی و با استفاده از الفاظ رکیک به ما حمله کردند.

این خانواده که امروز نگران امنیت‌شان هستند، خاطرنشان می‌کنند: موضوع را به پلیس گزارش داده‌ایم و منتظر پیگیر قانونی هستیم، از طرفی نگران دیگر کوهنوردان و طبیعت‌گردانی هستیم که با وجود چنین اتفاقاتی دیگر امنیت ندارند.

«مرتضی جعفری» سرپرست انجمن کوهنوردان استان یزد می‌گوید: افرادی که به کوهنوردان حمله کرده‌اند، افراد زمین‌خوار و آبخوار بودند که نسبت به تصرف اراضی طبیعی و ملی و همچنین آب چشمه منطقه کوهستانی بادمستان فراشاه اقدام کرده‎اند و با وجود این که از قبل اطلاع داده‌ایم که بررسی و رسیدگی به این موضوع به خاطر بروکراسی اداری، به تعویق افتاده است.

وی با اشاره به این که این حادثه در دستور پیگیری متولیان قضایی و دستگاه‌های امنیتی استان قرار گرفته است، تصریح می‌کند: این اتفاق که قبلا نیز منجر به آزردگی کوهنوردان دیگری در محدوده پناهگاه حیات وحش شیرکوه شده، علاوه بر بروز این قبیل مشکلات و تهدید حیات‌وحش محدوده، طبیعت منطقه را نیز متاثر خواهد کرد چرا که آب چشمه‌ای که باید صرف درختان و حیات وحش و جذب قنوات پایین دست می‌شده، نیز تحت تصرف قرار گرفته است.

این مسئول خاطرنشان می‌کند: این افراد، منطقه را برای خود امن می‌کنند و اجازه نمی‌دهند امنیت برای دیگران برقرار باشد، پس علاوه بر کوهنوردان، گردشگران منطقه نیز در این محدوده امنیت ندارند و ضمانتی برای سلامتشان نیز موجود نیست لذا تسریع پیگیری این مقوله را خواستاریم، هرچند که وضعیت کلی امنیت در مناطق طبیعی شناخته شده در استان قابل قبول است.

جعفری در پایان اظهار می‌کند: چنین مسائلی، محدود هستند و باید برای ثبات امنیت در منطقه نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->